Jídlo jako medicína

Jídlo jako medicína
Jídlem své tělo ovlivňujeme neustále, každý den. Autorka poukazuje na dalekosáhlý vliv stravy na náš život a odhaluje její neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů. Knihu napsala žena, kterou vážné choroby donutily přehodnotit životní priority a začít myslet jinak. Výsledkem je srozumitelná a zároveň erudovaná publikace pro každého, kdo to se svým zdravím myslí vážně.
 

HAYLIE POMROYOVÁ je výživová poradkyně, autorka knih a majitelka klinik zaměřených na celostní pojetí lidského zdraví. V Hollywoodu i mezi lékaři je známou osobností pro svou schopnost využívat potraviny jako léčebný prostředek. Vystupovala v řadě televizních pořadů a působí na stránkách renomovaných časopisů.

255 Kč
Cena s DPH
Původní cena
319 Kč
Ušetříte
64 Kč
EAN:
9788073068622
Formát
140 x 210
Počet stran
328
Předpokládané datum vydání
23. 11. 2016
Vazba
vázaná
Skladem
ISBN:
978-80-7306-862-2
Objednací číslo:
  • Dotaz na prodavače
Dotaz na produkt
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související produkty
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail