Přírodní stravou ke zdraví - Asijské tradice a moderní výživa

Prirodni_stravou_ke zdravi

Čínská medicína i západní věda v uceleném průvodci

 

Kniha propojuje východní a západní moudrost. Autor vytvořil kompletního teoretického i praktického průvodce. V knize hovoří o zásadách čínské medicíny i ájurvédy a klade důraz na kvalitní výživu založenou na lokálních, průmyslově nezpracovaných potravinách. Radí, jak přejít ke stravě obsahující celozrnné obiloviny a čerstvou zeleninu, a nabízí přes 300 vegetariánských receptů. Nezapomíná ani na duchovní rozvoj osobnosti a soustředí se na odbourávání stresu a nalezení životní rovnováhy.

Paul Pitchford je léčitel a výzkumník v oblasti výživy, jehož poznatky již po několik desetiletí inspirují lidi na celém světě. Učil se u mistrů tradiční čínské medicíny, tchai-ťi nebo zenové meditace a věnoval se nutriční terapii. Jeho práce se stala hlavní hybnou silou, klinicky nejúčinnější, inovativní stravovací filozofie současnosti. V přechodu k přírodní, průmyslově nezpracované stravě spatřuje klíčový způsob, jak se vypořádat s ničivými zásahy do ekologie Země a degenerativními onemocněními jejích obyvatel.

 

RECENZE:

http://www.knihybeta.cz/clanky-recenze-prirodni-stravou-ke-zdravi-2.html

http://www.knihybeta.cz/clanky-recenze-prirodni-stravou-ke-zdravi.html

 

559 Kč
Cena s DPH
Původní cena
699 Kč
Ušetříte
140 Kč
EAN:
9788073068615
Formát
195 × 254
Počet stran
cca 752
Předpokládané datum vydání
10.10.2017
Překladatel
Tereza Bernhartová
Rok vydání
2017
Vazba
Brožovaná
Skladem
ISBN:
978-80-7306-861-5
Objednací číslo:
  • Ukázka z knihy
  • Dotaz na prodavače
Dotaz na produkt
 *
 *
Políčka s hvězdičkou jsou povinná.
Související produkty
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail