Wilsonová Sarah

Wilsonová Sarah

Sarah Wilsonová je autorka několika knih, moderátorka, bloggerka a poradkyně v oblasti zdravého životního stylu. Má za sebou dvacetiletou kariéru v oblasti médií - pracovala v televizi, v rádiu, psala do novin a časopisů (mimo jiné do časopisu Cosmopolitan) a publikovala (a stále publikuje) online. Moderovala první řadu televizní show MasterChef Australia, pořadu s nejvyšší sledovaností v dějinách země a pravidelně vystupuje v různých televizních programech. 

Sarah je zkušená společenská komentátorka; během své kariéry se zabývala politickými tématy, oblastí zdraví, psala recenze restaurací, komentáře na různá témata a věnovala se i vývoji trendů. Vystudovala newyorský Institut Integrativní výživy (Institute for Integrative Nutrition).

Pravidelně přispívá na svůj blog na sarahwilson.com. Žije v Sydney, jezdí všude na kole, a když se jí zeptáte na její koníčky, tak zmiňuje turistiku v buši, přemýšlení o tom, co si dá k příštímu jídlu a neustálou fascinaci tím, jaké opravdové koníčky mají lidé kolem ní.


Bez cukru v pohodě a napořád
Bez cukru, v pohodě a napořád
Wilsonová Sarah

Druhý díl úspěšné knížky Sladký život bez cukru. Autorka Sarah Wilsonová je o tři roky starší a má o tři roky víc zkušeností s tím, jak žít bez cukru (hlavně tedy fruktózy). Za tu dobu stačila svůj životní styl do detailů vypilovat a svoje praktické poznatky teď předkládá čtenářům.

"Bez cukru, v pohodě a napořád" je návod na to, jak se v režimu minimální spotřeby cukru dlouhodobě stravovat po absolvování osmitýdenního odvykacího programu, který byl jádrem první knihy. Dozvíme se, jak se stravovat na cestách, jak vařit tak, abychom u plotny netrávili hodiny, jak (a co) nakupovat, jaká používat sladidla, jaký volit pohyb a v jaké intenzitě, jak si poradit s pocity hladu a spoustu dalších tipů na to, jak si život bez cukru maximálně zjednodušit. Podobně jako v prvním díle i zde najdeme recepty na lákavá, ale přitom jednoduchá jídla a tipy na jejich obměny, řada z nich je ovlivněna Ájurvédou a autorčinými cestami po tzv. "blue zones", oblastech, kde se lidé dožívají nejvyššího věku. Důraz je kladen i na udržitelný přístup k životnímu prostředí.

"Život bez cukru není dieta. Je to cesta, jak skoncovat s cukrem a současně přestat konzumovat i průmyslově zpracované potraviny, zkrátka, jíst jako naši prarodiče v době, než se objevilo nekvalitní jídlo a moderní choroby."

Bestseller Sladký život bez cukru, první knížka Sarah Wilsonové, oslovila statisíce lidí, kteří se s její pomocí dokázali zbavit závislosti na cukru. Bez cukru, v pohodě a napořád je pokračováním, určeným pro všechny, kdo chtějí „bílý jed“ ze svého života vyřadit natrvalo. Sarah se tomuto tématu věnovala a stále věnuje opravdu důkladně – prostudovala řadu zdrojů, cestovala po světě a sama na sobě vyzkoušela množství nejrůznějších postupů i metod. Výsledkem jejího mnohaletého úsilí je unikátní a velice praktický program v několika variantách, doplněný více než sto recepty, který Vám pomůže proplout všemi úskalími života bez cukru a naučí Vás:

  • zahnat chuť na sladké těmi správnými tuky a bílkovinami
  • maximalizovat přísun živin důrazem na zeleninu
  • méně cvičit – ovšem s lepšími výsledky
  • bezpečně detoxikovat, a to bez diet!
  • obejít se bez cukru i v práci a na cestách
  • žít v pohodě a klidu
  • vařit bez cukru: 148 receptů na dezerty, školní svačiny, snídaně, večeře i obědy

Bez cukru, v pohodě a napořád je mnohem víc než jen návod na to, jak jednou provždy skoncovat s cukrem; je to ucelený systém návyků a postojů, které Vám umožní prožít celý život ve zdraví a pohodě.

379
303
Skladem
TOP
Vytisknout stránku Poslat odkaz na e-mail